Siuronkoski Nokialla – Raitti 40

Siuronkoski yhdistää Mahnalanselän Kuloveteen. Suositulta kalapaikalta nousee toutainta, kuhaa, taimenta ja kirjolohta. Tosin kalamiehillä ei napannut kun me oltiin paikalla. 200 metrin matkalla vedelle antaa vauhtia 4 metrin pudotus.

Raitti 40 -sarja tarjoilee tunnelmia ja kuvia matkan varrelle osuneista paikoista.

Truman kesäkampanja ilmastointilaitteen ostajalle

Truma tarjoaa kesäkampanjassa merkittäviä etuja ilmastointilaitteen ostajalle. Aventa Comfort, Saphir Comfort RC ja Saphir Compact ilmastointilaitteen ostaja saa CP+ käyttöpaneelin kaupanpäälle. Jos tarvitset Combi-lämmittimeen uuden piirikortin, saat myös sen kampanjan yhteydessä veloituksetta.

Natsien koulutuskeskus – Raitti 40

Natsien koulutuskeskus Vogelsang IP oli vielä rakenteilla meidän reissun aikana, sillä paikasta tehdään merkittävää turistinähtävyyttä. Synkkä mutta vierailemisen arvoinen paikka. Vogelsang IP sijaitsee Eifelin kansallispuistossa aivan Belgian rajan tuntumassa. Kölnistä matkaa on noin 70 kilometriä.

Raitti 40 -sarja tarjoilee tunnelmia ja kuvia matkan varrelle osuneista paikoista.

Ratina – Raitti 40

Ratinan viihtyisä ranta sijaitsee aivan Tampereen keskustan tuntumassa.

Raitti 40 -sarja tarjoilee tunnelmia ja kuvia matkan varrelle osuneista paikoista.

Truman huoltoauto auttaa leirintäalueilla

Haastattelimme Truman teknikkoa, joka ajaa päivittäin huoltoautoa. Kyseessä on aivan loistava asiakaspalvelu, jossa huoltoauto kiertää Saksassa asiakkaiden luona ja sesonkiaikoina suosituilla leirintäalueilla. Huollot tehdään näppärästi suoraan paikan päällä. Huoltoteknikot vierailevat myös Sveitsin, Itävallan ja Italian puolella.